Sinulla on kiellettyjä ohjelmistoja? Se voi maksaa sinulle hyvin paljon

Harvat ihmiset tulevat tallentaa ja ottaa myös asuinpaikka maksamatta televisio, tai rullina. Yhdessä moraalinen verkkosivuilla, tämä tehtävä on, luonnollisesti, oikeudet ja lainsäädäntö. Kuitenkin tunne meidän aikanamme ovat tietotekniikan ja siellä on tällä hetkellä jokainen kaveri puhdas omatunto ei. Tietokoneiden kanssa ja myös niiden käyttö on huolellisesti liittyvät niiden näkymätön auttaja, ohjelmisto sovellus. Vielä usein niin hyvin kuin haluavat unohtaa, että vaikka aineettoman ohjelmistosovellusta ovat tavaroita, kuten mikä tahansa muu. Jos olet käyttäen kielletty ohjelmisto sovellus, olet omistanut rikollista toimintaa ja myös heti, kun voit ei maksa. Taistelussa käyttää laittomia ohjelmia todella meni ulos pari viikkoa sitten, BSA (Business Software Partnership), jossa yhdistyvät johtava ohjelmistoon valmistaja. Keskittynyt lähinnä piratismin pienet ja keskisuuret yritykset.

Lisenssi 5 kappaletta viiden kaksoiskappaleet

Lisenssi 5 kappaletta viiden kaksoiskappaleetPelivuoro mukaisesti tutkimus analyyttinen IDC tšekin tasavallassa laittomasti otettu 39 prosenttia ohjelmistosovellusta, jonka asuin-ohjelmisto sovellus markkinoilla luo tappio määrä-2, 5 miljardia kruunua. Kunnes nyt, mitattu määrä ohjelmisto sovellus piratismia koko Euroopan unionin alueella oli 36 prosenttia sekä tappiot ylittivät 251,6 miljardia euroa. Korkeimmat arvot saa Kreikka (64 prosenttia), ”vilpitön” asiakkaat ovat taas Itävallassa, samoin kuin Suomessa (26 prosenttia). Paljon ovat väärin toimisto nippuja Microsoft Office, Windows käynnissä järjestelmä sekä anti-virus ohjelmat ja myös talot video peli. Alalla ammatillinen ohjelmisto on laittomasti asennettu esimerkiksi grafiikka ohjelmia Adobe tai layout-ohjelmisto sovellus, esimerkiksi liiketoiminnan Autodesk tai Siemens PLM Software-ohjelma (aiemmin UGS). Yksi tyypillinen ongelma on setup useita kopioita ohjelmia, verrattuna siihen, miten paljon yritys on pelivuoro mukaisesti hankittu lupa oikeuksia.

Sijoitus-ja-tiedosto asiakkaita, sekä usein jopa ylläpitäjät tietokoneen verkon asenna tarvittava ohjelma, ilman tehdä tiettyjä, että yritys kantaa toinen erä oikeus, sanoi palvelimen organisaatio Jan Hlaváč, edustaja BSA. Nämä työntekijät eivät ymmärrä, että he saattavat omistaa rikos tekijänoikeuden rikkomisesta, joka vakavasti uhata koko yrityksen. Voit välttää tämän, he voivat yksinkertaisesti päästä eroon säännöt sekä asiakkaille ja myös johtajien tietoverkkoihin. Vuosien aikana myllerryksessä yrityksen info-verkko voidaan tietokoneiden kerätä kielletty ohjelmistosovellusta arvoinen tuhansia tuhansia tai miljoonia kruunuja, mukana Jan Hlavac. Silti tämä ei voinut olla pulassa yksinkertaisesti työntekijää.

Omistajat itse tyypillisesti, jotta säästää esimerkiksi hankkia 5 lisenssit tarvittavat ohjelmistot, mutta pitkällä aikavälillä se on asennettu osaksi 20 tai jopa enemmän tietokoneita. Kiellettyjä ohjelmistoja on hyödynnetty enimmäkseen kaikki alueet, mutta ne ovat mutta yritys, jossa ilmaantuvuus tämä nešvaru paljon tavallista enemmän. Nämä ovat enimmäkseen yrityksiä, jotka toimivat innovatiivisilla aloilla, kuten suunnittelu, mainonta, layout rakennus ja rakentaminen, suunnittelu-tai puhuminen ratkaisuja. Tärkein tekijä piratismin kehitys yrityksissä on edelleen puute kyky katsella ohjelmistoon täysimittainen osa omaisuutta ja liiketoimintaa. Vaikka ohjelmisto sovellus, joka hieman suurempi yritys, olennainen, seuranta, johtajat kiinnittää vain vähän huomiota.

Merirosvot kohtaavat vankilaan

Merirosvot kohtaavat vankilaanYritykset, jotka käsittelevät kiellettyjä ohjelmistoja sovellus, on vaarassa, jos löytö sakkorangaistukset. Kuitenkaan ole vain, että syyllinen voi poikkeuksellisissa tapauksissa tuomioistuin rangaista nälkään vapautta. Esimerkiksi kielletty ohjelmiston jakelun lähetti tämän decin tuomioistuimen vankilassa 8 kuukautta vankeutta omistaja yritys, joka on osallistunut myynti tietokoneen järjestelmän työkaluja. Vielä silloinkin taloudellisia seuraamuksia ei ole vähäinen määrä. Yleisesti, se on maksettava statisícové taloudellinen ratkaisu vaikutti ohjelmisto yritykset, ja nostaa rojaltit. Kotimaiset yritykset vahingosta luotu tyypillinen maksaa 200 tuhatta kruunua, varoitukset Jan Hlavac. Vuosi vuodelta tämä kuva laajenee 25 prosenttia. Tekijänoikeuslaki sallii satuttaa sovellus yritykset vaativat jopa kaksi kertaa arvoinen laittomasti käyttänyt ohjelmistoa.

Raportoitu määrä päälle, että, älä koostuvat kustannukset laillista kuvaus osallinen ja muut hinnat tapahtuu rikos-tai siviilioikeudellinen menettely. Tuomioistuinten lisäksi, äskettäin přitvrdily käyttöoikeudet. Myös, kiitos tämän, suurin osa epäillyistä ja myös osallistunut henkilöitä, joiden tavoitteena koskevat tuomioistuimen korjaamiseksi olosuhteissa. Onko vielä tapaus päätyy oikeuteen, se perustuu valtion reps, että out-of-tuomioistuimen sopimusta ei ehkä tunnustaa. Poliisit ratsioita järjestöjen ajatellut käyttää kiellettyjä ohjelmistoja varmasti esiintyy yleensä perusteella ilmoitukset yrityksen sisällä tai sen ympäristössä. Syy tällaiseen ilmoitukseen on useimmiten henkilökohtaista, mutta myös eri mieltä laittomat käytännöt yrityksen.

Kuitenkaan ole vain juhla oman henkilöstön jäsenet vaarassa. Kasvava erilaisia hälytyksiä, joka kannustaa kovassa kilpailussa. Pääasiassa se tapahtuu välillä suunnittelijat, suunnittelijat, tai suunnittelijat teollisuuden puitteet sekä varusteet. Tyyli ohjelmistot sovellus on näillä alueilla on keskeinen väline liiketoiminnan sekä sen kustannuksella voi käsittää huomattavan osan kustannuksista, liiketoiminnan. Jos kilpailija käyttää tällaisia ohjelmistoja program lainvastaisesti, voi merkittävästi vähentää palvelujen hinta. Se on eri muiden liiketoiminta, jota varten ohjelmisto on voimassa, luonnollisesti halua sekä jos hän saa selville, että kilpailu laittoman toiminnan, kuten viipymättä ilmoitettava viranomaisille.

Velvollisuus kuuluu myös omistajien sekä johdon

Velvollisuus kuuluu myös omistajien sekä johdon

Iso prosenttiosuus kiellettyjä ohjelmistoja, elokuvia tai lauluja on mennyt tietokoneet joukkue, joka on piirustus henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Shop niitä yrityksen verkkoon, mutta sitten se ei ole eliminoitu. Mutta vaarantaa yhtiön. Jos kaikki viranomaiset, raid-ohjelmia, jotka tietokoneen ohjelmistoon määritetty, yleinen yhteiskunnallinen velvollisuus kuuluu normaalisti työnantajalle. Yrittäjä ja esimiehet tyypillisesti ajattelevat virheellisesti, että he ovat ryöstetty tahansa velvollisuus, jos laiton ohjelmisto sovellus itse asennettu tai sen käyttö ei ole järjestyksessä. Tämä harhakäsitys, varten määrä ne satuttaa. Käyttö kielletty software-ohjelma yritys on vastuussa jokainen ihminen hänen levinnyt hän osallistui joko aktiivisesti, esimerkiksi, sen setup, tai passiivisesti sen leviäminen sietää tai hyväksyä.

Taso vastuun ja määrä rangaistus on päättänyt tuomioistuin. Vielä Hallinto yleisesti laiminlyö laitonta käyttää ohjelmistoa yrityksen, tai joskus jopa ylläpitää. Henkilökunta sitten seurauksena pelko irtoaminen työpaine antaa ja myös puolesta lähettää päätös hallinto. Mutta jos rikos tulee, yrittää johto tai omistajat päästä eroon velvoite. Miten välttää kiellettyjä ohjelmistoja? Mukaisesti standardin määräysten hallinnan ohjelmistoja, sovellus ja suorittamisen normaali tarkastukset-pitäisi ohjelmisto tarkastuksia-vaara tapaus kielletty ohjelmisto sovellus vähentää. Siellä on sivusto omistettu seuranta ohjelmisto sovellus.

Perusoikeuksien ennaltaehkäisevät toimet ovat Jan Hlavac nämä: Suorita ohjelma, tarkastuksen, joka varmasti paljasta mahdollista kielletty ohjelmistoon. Poistaa havaittu laiton ohjelma ja hanki ohjelmat luotettavista resursseja. Sitovia suuntaviivoja ohjelmiston käyttö yrityksen ja rutiininomaisesti suorittaa tarkastuksia sovellus. Ota olosuhde jossa asiantuntija ohjelmisto tilintarkastaja, joka huomaamattomasti auttaa sinua laittaa jokainen pieni asia jotta. Kun noudattaa näitä ohjeita, tulisi yritysten olla, kun mahdollista viranomaisten ratsiassa paljastui laiton ohjelmistoon. Perusteella, mutta on muistettava, että vaikka sovellus voi ”koskettaa”, täytyy käyttää sitä, sekä muita tavaroita, joita haluamme hyödyntää.